-4°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: Tanjug

POKRET SOCIJALISTA NE MENJA STRANU: Manji cenzus šteti Vučiću

Pokret socijalista ocenio je danas da spuštanje cenzusa sa pet na tri odsto šteti samo Aleksandru Vučiću i SNS i očekuje da će ovom promenom mnoge partije ući u parlament.

PS u saopštenju ističe da oni ne menjaju stranu.

- Za nas iz Pokreta socijalista politika nikada nije bila stvar matematike, već stvar principa. Predvođeni Aleksandrom Vulinom, sa svojim prijateljem i saborcem Aleksandrom Vučićem, nastavićemo i dalje da se borimo za bolju, razvijeniju i moderniju Srbiju - poručio je PS u saopštenju sa sednica Predsedništa i Izvršnog odbora koje su održane u Temerinu.

Glavna tema sednica bila je pripema za izbore, a sa njih je poručeno da Srbija i njeni građani zaslužuju nastavak politike Aleksandra Vučića, politike mira, stabilnosti, novih fabrika, radnih mesta i puteva.

- Očekuju nas izuzetno teški izbori, ali je neophodno još jednom napraviti jasnu razliku između nas i njih - navode iz PS.

Oni ukazuju da je potrebno napraviti razliku između pristojne, normalne, radne Srbije koja podržava politiku Aleksandra Vučića i one manjine okupljene oko "dosovskih" partija čija je jedina politika i smisao mržnja prema Vučiću.

- Neka nikoga ne zavaraju svađe i loši odnosi između partija DOS-a, jer ukoliko im se ukaže i najmanja moguća prilika da pobede Vučića, oni će se odmah ujediniti - ocenjuje PS.

PS je uputio punu podršku svim Srbima na Kosovu i Metohiji, u Crnoj Gori, kao i u Republici Srpskoj, dodavši da je Srbija na čelu sa Vučićem dokazala da je uvek tu za svoj narod, ma gde živeo i da će tako biti dok god je Vučić na čelu Srbije.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti