Izvor: HappyBSC
04.09.2022 u 20:45
0

„AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI HAPPY: „Čitav problem je nastao oko obogaćenog plutonijuma čija se skladišta nalaze oko nuklearke!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na televiziji Hepi govorilo se o 193. danu rata u Ukrajini gde se nastavljaju borbe na liniji razdavanja u Hersonskoj oblasti, a međunarodni eksperti mogu ostati u Zaporoškoj nuklearki i posle 6. septembra,  rekao je nedavno Rogov, a Vladimir Putin razmatra da li će učestvovati na Samitu – G20.

O ovim temama govorili su stručni sagovornici Bojan Dimitrijević – ekonomista, Siniša Ljepojević – novinar i Goran Petronijević iz Centra za obnovu međunarodnog prava.

„Opšte je mišljenje da je ukrajinska ofanziva iznuđena i u svakom slučaju je ona isforsirana“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

–     Najbolje oni koji su na terenu znaju kakva je situacija, ono što je evidentno jeste da Ukrajinci nisu uspeli na više tačaka da probiju front što je bila očigledna intencija poslednjih nekoliko dana i o tome se mnogo pričalo. Očekuje se blaga stabilizacija i ponovno napredovanje ruskih snaga u narednom periodu. Ova čitava uidurma u vezi sa nuklearnom elektranom dole je zaustavljena, da je onaj pokušaj diverzantskog napada obustavljen i osujećen, a neke informacije govore o tome da je čitav problem nastao oko obogaćenog plutonijuma čija se skladišta nalaze oko nuklearke, pa su strategije zapadnih sila želele da ukrajinske snage dođu do plutonijuma i da naprave prljave atomske bombe – istakao je Petronijević, a potom se nadovezao i Ljepojević.

     Jedan od ciljeva je bio da se inspektori za međunarodnu organizaciju atomske energije uzmu kao taoci, ali se desilo nešto važno jer je ruska obaveštajna služba imala od prvog časa sve podatke o njihovim planovima, kretanjima, o satnici i svemu. To je jedna superoperacija bila, ti ljudi -Ukrajinci su obučavani u Velikoj Britaniji, ali Rusija ima toliko dobru obaveštajnu službu izvan okvira sukoba, to je ozbiljno upozorenje kako Ukrajini, tako i Zapadu. Pažnja Zapada više nije na ratu u Ukrajini jer sada moraju da prave interesante vesti, pitanje je kako održavati pažnju javnosti, a o posledicama niko ne razmišlja – objasnio je Siniša, a potom je svoj sud o kontraofanzivi na frontu i pritiscima Zapada dao i Bojan Dimitrijević.

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

     Ovo vidim kao pratiju šaha jer postoje poluotvorene pozicije, kao neke sicilijanska igra. Rusi su se tokom ovih mesec dana ili dve nedelje pritajili , nije bilo velikih teritorijalnih pomaka u ovom Donjeckom delu, iako su svi to očekivali, nego su čekali da Ukrajinci ovamo upadnu, ali su sve neuspelo pokušali sa velikim gubicima. Po svemu sudeći ništa ne može da se odigrava brže i drugačije, jasno mi je šta je cilj ruske vojne operacije – demilitarizacija, a srž denacifikacija – rekao je između ostalog Dimitrijević na Hepi televiziji. 

        Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter