Izvor: Tanjug
11.01.2023 u 10:51
0

PREMIJERKA BRNABIĆ O DOLASKU ŠOLEA U BEOGRAD: Nemam nikakva očekivanja, jedino što je važno je obećanje SAD o formiranju ZSO

Na stolu je obećanje SAD da će se krenuti sa formiranjem ZSO, to bi bila implementacije Briselskog sporazuma

Prmeijerka Ana Brnabić izjavila je danas da, pred posetu savetnika u Stejt departmentu Dereka Šolea Beogradu, nema ni dobra ni loša očekivanja, već samo da SAD ispune obećanje o formiranju Zajednice srpskih opština na KiM.

– Nemam nikakva očekivanja, ni dobra ni loša. Jedino što je važno i što je na stolu je obećanje SAD da će se krenuti sa formiranjem ZSO i to bi bilo dobro, to bi bila implementacije Briselskog sporazuma – izjavila je premijerka za medije.

PREMIJERKA BRNABIĆ O DUPLIM STANDARDIMA NEMAČKE: Dve države nije opcija za Kipar, a za Srbiju jeste

Ona je naglasila kako se ne dešavaju slučajno brojni medijski napisi i priče o predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovom sinu Danilu u ovom trenutku.

– Ne dešava se ovo sve slučajno. Ti brutalni napadi na Aleksandra Vučića preko njegove porodice i Danila se dešavaju zato što su deo kamanje pritisaka na predsednika Vučića pred sve predstojeće značajne posete i teške razgovore i u tome ne učestvuju samo mediji u Srbji, nego i u regionu, a pre svega u Hrvatskoj – izjavila je Brnabićeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodala je kako donekle razume zašto ta kampanja ide iz Hrvatske, jer je u vreme vlasti Aleksandra Vučića počelo da se govori o zločinima počinjenim u NDH.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter