Izvor: TANJUG
31.01.2024 u 18:59
1

BANKA ZVANIČNO ZATVORILA EKSPOZITURE: NLB Komercijalna banka prestala da radi na Kosovu i Metohiji

Ekspoziture NLB Komercijalne banke na Kosovu i Metohiji danas su zvanično prestale da rade. U Gračanici je sa objekta banke je uklonjen logo kompanije, a vrata i prozori su zatvoreni rešetkama.

GRENEL OŠTRO UPOZORIO KURTIJA: Ako ovako nastavi trebamo povići trupe, Bajden više ne može ovo da toleriše

Tokom januara, ispred ekspoziture su zabeležene velike gužve jer su građani odlučili da zatvore račune usled nemogućnosti da radi obavljanja finansijskih transakcija odlaze u Kuršumliju. U skladu sa ranijom najavom koju su na mejl adrese dobili korisnici ove banke navodi se da je, nakon pažljive analize ključnih poslovnih kriterijuma, doneta odluka o prestanku njenog rada.

Navedeno je da će svi računi korisnika automatski i besplatno biti prebačeni u ekspozituru NLB Komercijalne banke koja se nalazi u Kuršumliji. Uporedo sa ekspoziturom u Gračanici, poslednjeg dana janura zatvorene su i preostale ekspoziture ove banke na Kosovu i Metohiji – u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću, Zubinom Potoku, Štrpcima, Ranilugu, Dragašu i Šilovu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BANKA ZVANIČNO ZATVORILA EKSPOZITURE: NLB Komercijalna banka prestala da radi na Kosovu i Metohiji”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter