Izvor: tanjug
07.08.2023 u 10:51
0

BRNABIĆ U POSETI POPLAVLJENIM PODRUČIJIMA: Premijerka u Begeču i Futogu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić počela je danas obilazak Begeča i Futoga – dva područja pogođena olujnim nevremenom na teritoriji Novog Sada.

PREMIJERKA BRNABIĆ OBIŠLA BAČKU PALANKU: Država će u najkraćem roku pomoći u sanaciji štete (FOTO)

Brnabić u Begeču obilazi Park prirode „Begečka jama“, a nakon toga će u Futogu obići Osnovnu školu „Desanka Maksimović“.

Predsednici Vlade je u Begeču rečeno da su radnici Vojvodina šuma na terenu i da procenjuju štetu, kao i da je šteta nesaglediva – oko pola miliona kubika drveta, a da je godišnji plan seče 400.000 kubika. Sa predsednicom Vlade u obilasku područja pogođenih nevremenom je i ministar za javna ulaganja Marko Blagojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter