Izvor: TANJUG
15.08.2022 u 21:49
0

ČEKAJU ODGOVOR POLJOPRIVREDNIKA: Brnabić, Nedimović i Čadež i dalje u Vladi Srbije

Predsednica Vlade Ana Brnabić, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i predsednik PKS Marko Čadež još su u Vladi Srbije i čekaju na nastavak današnjih pregovora sa predstavnicima poljoprivrednika, rečeno je iz Vlade Srbije.

NEDIMOVIĆ O RAZGOVORU SA POLJOPRIVREDNICIMA: Sastanak je trajao devet sati i biće nastavljen kada god žele

Oni su oko 20.45 časova kontaktirali predstavnika Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije Mileta Slankamenca, koji je ispred ove organizacije bio na danasnjem sastanku, ali je njegov telefon nedostupan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istovremeno, predsednik ove Inicijative Radoslav Adamović se javio na telefon, ali je, kako je sam rekao, bio na drugom sastanku koji nema nikakve veze sa ovim, te da ni o čemu nije obavešten, naveli su iz Vlade.

Predstavnici Vlade su se čuli i sa predstavnicima udruženja Stig koji su ih obavestili da još nisu stigli u Požarevac, iako su Vladu napustili pre više od dva sata.

Kako je rečeno, premijerka Brnabić i ministar Nedimović ostaće u Vladi ukoliko je potrebno i čitavu noć, sa namerom da pregovore u kojima postoji visok stepen saglasnosti privedu uspešno kraju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter