Izvor:
21.08.2018 u 14:46
0

DAČIĆ I LAVROV U SOČIJU: „Albancima je sve ovo malo, hteli bi da dođu do Niša! Kod nas bi se to reklo, mada nije diplomatski, kad na vrbi rodi grožđe“!

Albanci ne shvataju da su se situacija i svet promenili, ocenio je u Sočiju prvi potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova Ivica Dačić povodom zahteva prištinskih vlasti u dijalogu.

On je, na konferenciji za štampu, posle susreta sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim, ocenio da su zahtevi Albanaca dokaz koliko nisu spremni na bilo kakav kompromis.

– Oni svi hoće projekat Velike Albanije i njima je sve ovo malo, hteli bi da dođu do Niša. Oni bi da uzmu pola Crne Gore, pola Makedonije, i sever Grčke – upozorio je Dačić.

Navodeći da je u u Prištini pre nekoliko dana proslavljen rođendan Bila Klintona, primetio je da je to "jedino mesto na svetu gde se slavio, osim u njegovoj kući".

To je, prema njegovim rečima, dokaz da Albanci "zaostali u vremenu". "Vreme se promenilo. To što oni misle – nema ništa od toga", poručio je Dačić, te dodao: "Kod nas bi se to reklo, mada nije diplomatski, ''kad na vrbi rodi grožđe''".

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter