Izvor: Alo.rs
18.07.2023 u 11:26
1

DANAS PRVA SEDNICA ANKETNOG ODBORA: Ispituju se masovna ubistva koja su se desila u Srbiji

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić zakazao je za danas prvu sednicu Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava u Osnavnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i u selima na teritoriji Smedereva i Mladenovca. Sednica je zakazana za 12 časova.

Anketni odbor treba da utvrdi propuste u vršenju nadležnosti i preduzimanju odgovarajućih radnji i odgovornosti nadležnih, kao i da predloži mere.

Na dnevnom redu prve sednice je izbor predsednika i zamenika predsednika Anketnog odbora.

OVA ŽENA JE KLJUČNI SVEDOK U SLUČAJU MASAKRA U RIBNIKARU? Ona bi mogla da otkrije kakav je bio dečak- ubica

Učenik sedmog razreda Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu ubio je iz pištolja 3. maja osam učenika i radnika škole, dok je još jedna osoba kasnije podlegla povredam, više osoba je tom prilikom povređeno.

Dan kasnije masovni ubica ubio je osam osoba i ranio 14 u selima na teritoriji Smedereva i Mladenovca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DANAS PRVA SEDNICA ANKETNOG ODBORA: Ispituju se masovna ubistva koja su se desila u Srbiji”

  1. To sa tim odborom je glupost umisljene opizicije. Danas i advokati roditelja stradale dece protiv toga, argumentovano. A ovima samo vazno da marinika predsednica. Odbora. Ne Srbije, naravno

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter