Izvor:
27.03.2017 u 21:09
0

Đokara otkriva: BELI ĆE ME POSTAVITI ZA MINISTRA!

Aleksandar Đorđević Đokara, autor himne predsedničkog kandidata Belog, poznat i kao šef benda „Đokara i gnjurci”, poručuje za „Alo!” da od Belog, ako pobedi, očekuje ministarsku fotelju!

Bio bih nedosledan ako bih odustao od bele varijante, te ću, naravno, glasati za čika Belog. Besmisleno je sve to, jer ko kod da dođe na mesto predsednika, što i nije neka bitna funkcija, ništa ne može da se promeni. Sve je kontrolisano i predodređeno na nekom višem, globalnom nivou, pa ništa ne rešavamo ni drugim premijerom, ni predsednikom. Sve što nam je preostalo jeste da se sprdamo sa svojim jadom – objašnjava Đorđević, koji je, veli, svom saborcu u satiričnoj kritici pesmu i spot uradio „za dž“.

– Čuli su da smo svirali Mladenovcu, pa su od gazde tražili moj broj telefona i pozvali me jer su pretpostavljali da mogu da uradim pesmu u njihovom stilu pošto smo kompatibilni i stilski i konceptualno. Sa zadovoljstvom sam to uradio, naravno za džabe. Moja produkcija je nula dinara, a ako treba, snimam i telefonima, mada drugari u poslednje vreme imaju neke kamere. Ima puno ljudi koji pomažu i niko ni jednog jedinog dinara nije naplatio. Sve je to drugarski, mada, ako pobedi, mogao bi da me postavi za ministra prosvete, pošto sam prosvetni radnik, pa da se i ja nafatiram malo – u šali će Đorđević.

ALO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter