Izvor:
14.11.2018 u 09:41
0

ĐORĐEVIĆ: Ministarstvo brine o svim građanima Republike Srbije, pa i o vojnim penzionerima!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević razgovarao je s predstavnicima Udruženja vojnih penzionera Srbije o aktuelnim problemima i njihovim potrebama kako bi zajedničkom saradnjom poboljšali njihov položaj, saopšteno je iz ministrovog kbineta.

Kako se navodi, on je u razgovoru istakao da svi penzioneri u tom Ministarstvu imaju partnera i da uvek mogu da računaju na podršku.

"Ministarstvo brine o svim građanima Republike Srbije, pa i o vojnim penzionerima. U neprestanoj komunikaciji s njima pokušavamo da odgovorimo na sve izazove i rešimo eventualne probleme", rekao je Ðorđević.

Predstavnici Udruženja vojnih penzionera Srbije zahvalili su ministru na prilici da izlože probleme s kojima se susreću, kao i na zalaganju resornog ministra u pronalaženju adekvatnih rešenja za poteškoće, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: facebook/informerHDnovine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter