Izvor:
12.03.2017 u 08:35
0

ĐURIĆ: Jeremić je kandidat za razbijanje Srbije!

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić saopštio je da je Vuk Jeremić večeras potvrdio ono što je svakom građaninu naše zemlje jasno – da je kandidat, ne za predsednika Srbije, već kandidat za razbijanje Srbije.

"Sada je već sasvim očigledno da je jedini Jeremićev cilj da do 2. aprila destabilizuje našu državu kako bi ona postala lak plen njegovim poslodavcima. Srbi na Kosovu i Metohiji ga već uveliko nazivaju Vukom Brankovićem i on čini sve da taj nadimak opravda", istakao je Ðurić.

Ðurić je naveo da naš narod na Kosovu i Metohiji nije zaboravio Jeremićevu istaknutu ulogu u režimu koji je ukinuo Prištinski korpus, niti njegov sramotni i pogubni gaf pred Međunarodnim sudom pravde povodom jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, niti po srpsku državu i narod štetne dogovore koje su on i njegove kolege iz Ministarstva spoljnih poslova postizali sa Prištinom.

"Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka ostaju snaga koja ujedinjuje građane i snaži našu državu i njen suverenitet, a Jeremić i njegove kolege, kandidati za razbijanje Srbije, ostaće posle 2. aprila samo tamna mrlja u političkoj istoriji naše zemlje", poručio je Ðurić, saopštila je služba za informisanje SNS.

tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter