Izvor:
16.05.2018 u 01:34
0

ĐURIĆ PORUČIO TAČIJU: Nisu mi potrebne ponuđene lažne putne isprave, imam pasoš Srbije!

Direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića poručio je predsedniku privremenih institucija AP KiM Hašimu Tačiju, da mu nisu potrebne ponuđene lažne putne isprave, jer ima pasoš Srbije i bez viza može da putuje u 119 zemalja sveta.

– Podsećam takozvanog predsednika privremenih institucija AP KiM Hašima Tačija, koji mi je cinično ''ponudio'' inače nepostojeće državljanstvo južne pokrajine moje države, da već imam pasoš Republike Srbije, sa kojim, kao i svi građani Srbije, bez viza mogu da putujem u 119 zemalja širom sveta, tako da mi nisu potrebne ponuđene lažne putne isprave – saopštio je Ðurić.

– Kada bi te isprave nešto vredele, ne bi on, Haradinaj i njihove prištinske kolege javno vadili pasoše Republike Albanije – kazo je Ðurić.

– Dobro je to što mnogi njihovi bliski rođaci i prijatelji imaju i pasoše Srbije, ali bi trebalo da objasne svojim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji da li je to što lažni pasoš koji im izdaju ne vredi ništa posledica toga što im je ''država'' lažna i nepriznata, pa su i dokumenta nepriznata, ili je to posledica nivoa korupcije i kriminala u lažnoj državi, zbog čega ih čak ni njihovi najveći zaštitnici u svoje zemlje ne puštaju bez vize – zaključio je Ðurić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/markodjuric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter