Izvor: BSC happy portal
15.02.2023 u 09:41
0

„DOŠAO SAM DA VAM KAŽEM, NA MESTU GDE JE STVARANA SRPSKA DRŽAVNOST“: Šumadinci ovako dočekali predsednika na Sretenje! (VIDEO)

Predsednik je rekao da su to neverovatne promene posebno novi koridor - put Karađorđe, koji će ići od Mladenovca i Lazarevca.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra, na Dan državnosti – Sretenje, boravi u Kragujevcu gde prisustvuje Sretenjskoj akademiji “Knežev zapis”.

PREDSEDNIK VUČIĆ U KRAGUJEVCU NA SRETENJSKOJ AKADEMIJI: „Ovo je naš svojevrsni dan pobede – Sretenje, naše ime i prezime!“

Pre nego što je izašao da se obrati, predsednika je dočekao ogroman broj građana Kragujevca kojima je izložio šta će sve Kragujevac u budućnosti dobiti – potpuno novu i modernu pijacu – tržnicu, obilaznicu, Filološki i Fakultet umetnosti a gradiće se i potpuno nov ogroman klinički centar sa više od 20 i nešto hiljada kvadrata.

Predsednik je rekao da su to neverovatne promene posebno novi koridor – put Karađorđe, koji će ići od Mladenovca i Lazarevca. Kragujevčanima je rekao da će biti i novih stranih investicija i novih radnih mesta jer je reč o gradu sa 14.000 nezaposlenih.

Akademija počinje u 9 časova u Staroj skupštini u Kragujevcu, dok će ceremonija uručenja odlikovanja biti održana u 12 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter