Izvor: BSC happy portal
24.10.2023 u 09:41
0

DUŠAN BAJATOVIĆ NA HAPPY TV: „Mi ćemo dobijati GAS i dalje po toj ceni, kako su Putin i Vučić dogovorili!“

Gost informativne emisije „Dobro jutro, Srbijo“ bio je Direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović koji je tokom medijskog istupanja gledaocima dočarao ko stoji iza poskupljenja taksi na gas i da li Srbija ima razloga za brigu.

DUŠAN BAJATOVIĆ EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Gasa će biti dovoljno, od 1. septembra možemo da računamo i na dodatne količine iz Azerbejdžana

  • Najveće pitanje je bilo o Bugarskoj taksi, to je politička odluka, nema nikakvog uporišta. Dobio sam informaciju od Gasproma da njihova cena ostaje 300 dolara. To je bilo i do sada, samo nafta je porasla, mi ćemo dobijati gas i dalje po toj ceni ono što su Putin i Vučić dogovorili. To funkcioniše. Do kraja meseca ću potpisati dopunske formule, ono što Sijarto dogovorio. Svi se ponašaju kao da te bugarske takse nema. To je monopol. Mora da se zna kolika je cena transprorta. To nije donela EU komisija. Najugroženije su Srbija i Mađarska. Srbija nije članica EU. Cilj ove mere je da se postigne prestanak toga gasa, to je jedina opasnost.To ćemo znati početkom novembra. Mi sad treba da bude kažnjeni? Neće biti skoka cene gasa. Nećemo ugroziti ni stanovništvo, ni privredu. Mi smo poprilično stabilni. – istakao je koncizno Bajatović tokom gostovanja na Hepi televiziji, a potom je spomenuo i da Kurti ima presudu u Srbiji za terorizam.

 

  • Ova igra mora da bude prepoznata, Kurti želi da protera Srbe sa Kosova i Metohije. Koje se sledeće pitanja otvara? Politička elita naša treba da bude pragmatična, nema davanja teritorije. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter