Izvor: Happy BSC
22.10.2022 u 21:18
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: Posle napada na Krimski most teško da će Ukrajina dobiti novu priliku za mir, dok ne kapitulira!

U večerašnjoj emisiji „Aktuelnosti“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 241 dan rata u Ukrajini.

O temama povezanim sa sukobom u Ukrajini razgovarali smo sa našim gostima: advokatom Brankom Pavlovićem, pukovnikom Draganom Krsmanovićem i politikologom Aleksandrom Pavlovićem. 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pukovnik Krsmanović je istakao da dronovi obeležavaju dejstva u prvom periodu operacije u Ukrajini i dodao da smo to već videli u sukobu Jermenije i Azerbejdžana na čiju su nadmoć uticali. 

– Dronovi imaju višestruku namenu. Mogu biti borbeni, izviđački i dronovi samoubice. Kada su u pitanju iranski dronovi pre će biti da se radi o propagandi. Kada dronovi samoubice eksplodiraju ostaju ostaci na kojima su oznake koje bi već bile predočene da se radi o iranskim dronovima. Radi se o priči koja treba da uvuče i Iran u celu ovu priču oko Ukrajine i to tako da se izoluje od otvorene podrške koju daje Rusiji. Iran već decenijama ima i unapređuje dobre odnose sa Rusijom na obostranu korist – kazao je on. 

Krsmanović je rekao da je situacija u Izraelu podeljena i dodao da kod njih postoji „tvrda“ struja koja je za nasilno rešavanje okolnih pitanja , kao i druga struja koja je za umirivanje situacije i u interesu jevrejske države.

– Oni su već rešili pitanje Sunitskog islama i u dobrim su odnosima sa UAE i Saudijskom Arabijom. Tehnološki su razrešili dobijanje pitke vode sa velikih dubina i zato su relativno potrebni Arapima. Za njih je jedina prava opasnost Šiitski islam koji je direktno povezan sa Iranom. Izrael rešava svoja pitanja preko priče o dronovima. Nema nijedne potvrde da se radi o iranskim dronovima – rekao je on. 

Prema njegovim rečima, Rusi neće odustati ni od jednog metra teritorije koju zauzmu. 

Na pitanje da li bi Ukrajina, odnosno Zapad pokazao primer nekog drona koji nije eksplodirao ili je oboren da ima priliku, advokat Pavlović je kazao da je njihova tehnika da izbombarduju svoje javno mnjenje velikom količinom neproverenih informacija i laži i dodao da ljudi na Zapadu ne mogu da precrtaju da je u pitanju ogromna količina kontinuiranih laži i nisi savladali tehniku otpora prema toj vrsti informacija. 

Politikolog Pavlović je naglasio da su Ukrajinci imali sedam meseci u kojima su Rusi štedeli civile i trudili se da zadrže normalan život i dodao da su donedavno imali i Internet. 

– Kada dođe hladno vreme i kada ne bude struje, tek će onda da se desi humanitarna katastrofa. To je ono sa čime ukrajinski zvaničnici plaše, odnosno praktično ucenjuju Evropu novim talasom izbeglica. Sve to je moglo da se izbegne postizanjem mira. Rusi su im dali više šansi za mir. Sada se zna da su Rusi prihvatili da se vrate na početne pozicije od 23. februara, u zamenu za to da se Ukrajina odrekne NATo aspiracije i da bude neutzralna. Međutim, Zapadne sile nisu htele na to da pristanu. Došao je Boris Džonson u Kijev i odgovorio Zelenskog. Sve su mogli da spreče. Posle napada na Krimski most teško da će dobiti novu priliku za mir dok ne kapituliraju – kazao je on.  

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter