Izvor:
06.10.2023 u 22:05
2

JA TO NIKADA NE BIH URADIO, TO NIJE FER NI POLITIČKI MUDRO: Vučić iz Španije o uceni Vjose Osmani (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je sa Samita Evropske političke zajednice u Granadi da on nikada ne bi tražio sankcije protiv bilo koga, i da je na zemljama članicama da odluče o tom pitanju.

MOLBA DIREKTORA KBC KOSOVSKA MITROVICA: „Preti nam humanitarana katastrofa, nema lekova i medicinskog materijala“

Tokom brojnih susreta i bilateralnih sastanaka sa evropskim liderima sam razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji, ali i o mnogim drugim temama. Moj posao je da objasnim pozicije Srbije, što ću nastaviti da radim. Borićemo se za svoju zemlju svom snagom i nadam se da ćemo u tome uspeti.

Govoreći o izjavi predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani, koje je pozvala Španiju da usvoji mere protiv Srbije, Vučić je poručio:

„Ima puno razlika među nama. Jedna od tih je to što ja nikada nisam tražio sankcije protiv bilo koga. Verujem da to nije fer, nije politički mudro, naročito ne da ucenjujete EU da uradi nešto što vi želite, i to protiv nekoga i ne u vašu korist. Ja to nikada ne bih učinio. Ali, u svakom slučaju, na zemljama članicama je da odluče“, rekao je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “JA TO NIKADA NE BIH URADIO, TO NIJE FER NI POLITIČKI MUDRO: Vučić iz Španije o uceni Vjose Osmani (VIDEO)”

    • Upravo tako, jeste najbolji predsednik koga smo imali ali je poceo da se ponizava i ispricava. Ovi hrvati su izvrsili 2 genocida nad nama a mi im osnovali drzavu. Ako ne mozemo protiv velikih treba bar ovima iz okruzenja zestoko odbrusiti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter