Izvor: RTS
13.03.2024 u 16:59
0

JOŠ JEDAN SKANDAL U PRIŠTINI: Novinarima koji izveštavaju na srpskom jeziku onemogućeno da prate sastanak Eskobara i Vjose Osmani

Većini medija koji izveštavaju na srpskom jeziku službenik tzv. kosovskog predsedništva nije dozvolio ulazak na sastanak Gabrijela Eskobara i Vjose Osmani i na taj način im je uskraćeno pravo da izveštavaju.

Novinari su predali zahteve za akreditacije, ali im ih iz kancelarije Vjose Osmani još uvek nisu izdali.

Do ovog sastanka medijima je bio omogućen ulazak na osnovu liste akreditovanih novinara i snimatelja.

SKUPŠTINA SRBIJE: Završene konsultacije u parlamentu o potpredsednicima i radnim telima

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar stigao je na sastanak sa predsednicom u Prištini Vjosom Osmani.

On je prethodno poručio da SAD i ostali partneri imaju problem u komunikaciji sa Aljbinom Kurtijem, da je odluka o ukidanju dinara katastrofalna, kao i da Priština nije pružila alternativu ljudima koje ta odluka pogađa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter