Izvor: Kosovo Online
07.01.2023 u 11:45
0

AMERIČKI AMBASADOR U PRIŠTINI IZJAVIO: Svi smo šokirani, SAD osuđuje ranjavanje dvojice srpskih dečaka (VIDEO)

Zahvalni smo što su vlasti brzo reagovale i uhapsile osumnjičenog, izjavio je Hovenijer.

Američki ambasador u Prištini Džefri Hovenijer izjavio je da su SAD šokirane i da osuđuju ranjavanje dvojice srpskih dečaka u Gotovuši kod Štrpca i dodao da je dobro što su nadležni brzo reagovali i uhapsili osumnjičenog za napad.

Hovenijer je prisustvovao jutros na Božićnoj liturgiji u manastiru Gračanica i tom prilikom čestitao Božić svim Srbima i istakao da mu je bila čast što ga je episkop Tedosije pozvao da prisustvuje službi.

PUCANJ U STEFANA I MILOŠA JE PUCANJ U SVAKOG OD NAS: Gradonačelnik Štrpca pozvao na protest u nedelju

– Čast mi je bila što me je vladika Teodosije pozvao da prisusutvujem jutarnjoj službi na Božić, a to je vekovna tradicija iskusiti tako nešto. Iskoristio bih ovu priliku da na kratko odgovorim o onome što se desilo juče u Štrpcu u naravno u ime Sjedinjenih Američkih Država da napomenem koliko smo svi šokirani sa onim što se desilo sa onim što su dva mlada čoveka bila upucana i mi naravno osuđujemo taj čin – izjavio je Hovenijer i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Takođe, zahvalni smo što su vlasti brzo reagovale i uhapsile osumnjičenog. Nemam ništa više da dodam povodom toga osim da je Vlada prepoznala tu činjenicu da je on pripadnik KBS i da će postupiti u skladu sa procedurom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter