Izvor: tanjug
27.09.2021 u 11:52
0

KURTI: Nisam obavešten da će KFOR intervensiti danas na severu KiM!

 Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti izjavio je da nije obavešten da će danas Kfor intervenisati na severu KiM.

On je kazao da je sa zvaničnicima Kfora razgovarao o situaciji na severu i dodao da odluke koje donose nisu čisto političke.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKA POLICIJA U MEĐUNARODNOJ AKCIJI: Zaplenjeno 2,6 tona kokaina i uhapšena 61 osoba

„Ja i ministar unutrašnjih poslova ne donosimo političke odluke, ali na osnovu informacija koje dobijamo, Kfor kontroliše situaciju. Otvoreni smo za razgovore. Razgovarao sam i sa generalnim sekretarom NATO Stoltenbergom i nisam obavešten da će Kfor intervenisati na severu“, rekao je Kurti i pozvao na smirivanje situacije.

Pojedini mediji u Prištini objavili su da će Kfor danas kasno po podne intervenisati na severu KiM.

PROČITAJTE JOŠ: RUSIJA: Desantni manevri na Krimu

Mediji kažu da nakon što Kfor preuzme kontrolu nad administrativnim prelazima, specijalne jedinice kosovske policije biti povčene, a putevi deblokirani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter