Izvor: Sputnjik
18.10.2023 u 15:29
0

KURTI PLAČE KAO BEBA!!! TRAŽI od KFORA da obezbezdi ADMINISTRATIVNU LINIJU

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti zatražio je u razgovoru sa komandantom Kfora, turskim generalom Ozkanom Ulutašem, da se misija KFOR-a „koncentriše na obezbeđivanje granice Kosova i Srbije“.
Kurti i Ulutaš su razgovarali o bezbednosnoj situaciji posle incidenta u Banjskoj. Kako je saopštila privremena prištinska vlada, „Kurti je rekao da je Kosovo zainteresovano za veću saradnju sa Kforom i pozdravio povećanje broja vojnika u toj misiji.
„Ovo pojačano prisustvo treba koncentrisati na održavanje granice između Kosova i Srbije, odakle je ušlo naoružanje iz Srbije i odakle dolazi opasnost po Kosovo. Čuvanje granice podrazumeva i zatvaranje ilegalnih puteva, zbog čega je neophodna veća saradnja sa kosovskom policijom“, navodi se u saopštenju Vlade Kosova.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter