Izvor: BSC Happy
27.01.2024 u 13:59
8

LJUBINKA MILINČIĆ EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL OTKRIVA! Evo kako će izgledati podela UKRAJINE – Oko LAVOVA će deo dobiti… VIDEO

Kakva je sudbina Ukrajine, možda je najbolje predivdeo Vladimir Žirinovski, još pre punu deceniju, gde je istakao koje će zemlje učestvovati u prekrajanju granica te zemlje i šta bi samom Kijevu, ili Lavovu kao glavnom gradu, ostalo. Zato smo upitali urednicu Sputnjik-a Ljubinku Milinčić kakva sudbina čeka Ukrajinu, te je ona za BSC Happy portal podelila informacije iz prve ruke.

Možemo li očekivati podelu Ukrajine nakon završetka sukoba ili njen potpuni nestanak? 

– Ukrajina kakva je bila nikada više neće postojati. Dakle, ona je potpuno nestala. Podela je reč koja može na različite načine da se tumači. Teritorije koje Rusija osvoji, kada se rat završi, će zauvek ostati ruske. Da li će Poljaci, Rumuni, Mađari uzeti svoje delove pa ostaviti Ukrajini, deo oko Lavova ili će oni ostaviti te delove Ukrajini, mi to danas ne znamo. Kad počne da se gubi rat onda su ambicije mnogo veće. Ukrajine onakve kakve smo znali više nema – rekla je Milinčić.

O tome koliko će sukob trajati, Milinčić smatra da o tome ne možemo diskutovati i da ovaj rat nije rat za teritorije

– Ne možemo ništa reći o tome. Ne znam ništa o tome, niko ne zna ništa o tome. To, što se osvoji ovaj ili onaj deo teritorije, ne znači ništa. Ovo nije rat za teritorije. Ovo je rat za promenu poretka u svetu, da se NATO otera što dalje od granie Ruske Federacije. Koliko god delova teritorije pripalo Rusiji, rat će trajati, jer ponavljam, ovo nije rat za teritorije – zaključila je Milinčić.

VIDEO:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

8 thoughts on “LJUBINKA MILINČIĆ EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL OTKRIVA! Evo kako će izgledati podela UKRAJINE – Oko LAVOVA će deo dobiti… VIDEO”

  1. Mislim da bi najbolje bilo napraviti još jednu državu od osvojenih delova i time napraviti tampon zonu između Rusije i ostatka Ukrajine.Normalno da bude sa neutralnim statusom

    6
    1
    Odgovori
    • Ne. Jer je tampon zona bila sama Ukrajina pa se vremenom desilo šta se desilo. Najbolja tampon zona je zina gde stoje ruske rakete i tenkovi i gde vladaju ruski zakoni. Rusija.

      1
      1
      Odgovori
  2. KAZITE VI OVOJ BABI. …DA SU ZO PRICE ZA MALU. DECU….POGOTOVU MI SRBI
    KAO SVE VEC UNAPRED ZNAMO I IMAMO SVE INFORMACIJE …NITI. OVA BAKA IMA
    INFIRMACIJA NITI DRZAVA SRBIJA. NITI
    USTASKI NATO …SAMO. RUSI. ZNAJU. STA CE SVE BITI …I MOLIM VAS I OBU BAKU…PUSTITE TE SRPSKE PRICE I PREPOSTQVLJANJA ..KAO STO TO I USTASE U EVROPI CINE ..MOLIM VAS DA NIJE. ..DA NIJE. KAO. DA BABA IMA KURAC BILA BI DEDA …POGOTOVU NASI SRBI …GDE NEZNAJU NI GDE SE NALAUE
    U ZIVOTU …HVALA

    1
    14
    Odgovori
  3. Hvala Happy tv . Nisam gledala vas kanal do pocetka emisije ,,Aktuelnosti “ . Sada samo vas gledam ,24/h ! Hvala vam za ovu promenu . Gospodja Milincic je uvek u pravu.

    3
    1
    Odgovori
  4. Ako bi kako poštovana gospodja Milincic kaže od Ukrajine preostale delove uzeli Rumuni, Poljaci i Madjari svako što misli da je njihovo a NATO opstane kao savez opet će Rusija imati uz svoju granicu NATO neprijatelja , zato bi trebali Rusi uzeti sve da ako se zarati sa NATO državama imaju prostora za branjenje, da se ne može stići tako brzo do epicentra Rusije .
    Nas treba da zabrinjava ono što je rekao gospodin Glišić advokat , a to je da je Tramp rekao das smo mi otpisani u nekoj novoj njihovoj agendi a da ako on dodje na vlast da će nas imati u vidu . Kukukukukukuku , gde je pravo, medjunarodno pravo, medjunarodni sud , gde je sud bilo koji koji bi rešavao ovakve stvari i ovakve pomisili , gde je sve ono što mora da vlada na Zemaljskoj kugli . Ne piše se dobro , ko je taj ko može da odlučuje o nestanku jednog naroda , o što nismo neki jaki pa da nestane ne neki narod nego ta idiotska budala taj koji odlučuje o tome koji će narod nestati a već imamo prilike da vidimo u pokušaju tako nečega ako gledamo šta se radi na Palestinskoj teritoriji . Tramp zna koji je to idiot smilsio , neka kaže lično i personalno ko je taj .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter