Izvor: Ministarstvo spoljnih poslova/happybsc
21.12.2022 u 15:44
0

MINISTAR DAČIĆ I AMBASADOR MEKSIKA: Srdačan razgovor i potvrđivanje dugogodišnjih prijateljskih veza dve zemlje

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Meksičkih Država Karlosom Isaurom Feliksom Koronom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U srdačnom i otvorenom razgovoru obostrano je ocenjeno da Srbija i Meksiko već dugi niz godina grade čvrste prijateljske veze i izražena spremnost da nastave zajednički rad na proširivanju bilateralne saradnje.

Pored političkog dijaloga, izdvojen je interes za unapređenje saradnje između parlamenata dve zemlje, povećanje robne razmene i investicija, kao i proširivanje saradnje na kulturnom i obrazovnom planu, kao i u svim drugim oblastima od interesa za Srbiju i Meksiko.

Posebno je istaknuta obostrana spremnost za razmenu poseta na visokom i najvišem nivou, kao i za susrete zvaničnika dve zemlje na marginama međunarodnih i regionalnih skupova.

Ministar Dačić istakao je da Srbija visoko ceni konzistentan stav Meksika o poštovanju teritorijalnog integriteta Republike Srbije, koji je zasnovan na poštovanju međunarodnog prava.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter