Izvor: Happy BSC
13.12.2022 u 18:03
0

MINISTAR DAČIĆ SA AMBASADOROM ARGENTINE: Nedopustivo je angažovanje „Kosovskih bezbednosnih snaga“ u stranim misijama

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je danas primio ambasadora Republike Argentine Osvalda Narsisa Marsika. U razgovorima je konstatovan visok nivo bilateralnih političkih odnosa, zasnovanih na međusobnom razumevanju i podršci oko prioritetnih pitanja za dve zemlje.

Potvrđen je interes za sveobuhvatni razvoj saradnje u svim oblastima od obostranog interesa, kao i interes za dalje jačanje političkog dijaloga na visokom i najvišem nivou, realizacijom posete MIP Argentine Republici Srbiji i nastavkom dijaloga dva ministarstva spoljnih poslova.

OPROŠTAJNA POSETA: Ministar Dačić sastao se sa ambasadorom Pakistana

Argentinska strana je informisala o stavovima u vezi sa odlukom PIS u Prištini da uputi pripadnike „Kosovskih bezbednosnih snaga“ na Malvinska ostrva, u okviru Oružanih snaga Ujedinjenog Kraljevstva, naglasivši da je ona u suprotnosti sa rezolucijama GS UN koje pozivaju dve strane da se uzdrže od jednostranog donošenja odluka dok se ne postigne rešenje za spor oko suvereniteta nad Malvinskim ostrvima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izražena je zahvalnost na saopštenju Ministarstva spoljnih poslova koje je objavljeno tim povodom.

Sa naše strane je preneta zahvalnost na principijelnoj podršci Argentine teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike Srbije. Istaknuto je da smatramo nedopustivim angažovanje „Kosovskih bezbednosnih snaga“ u stranim misijama, budući da je ono u suprotnosti sa Rezolucijom SB UN 1244.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter