Izvor: Tanjug
05.06.2023 u 13:15
0

MINISTAR GAŠIĆ OTKRIO: „Do sada predato 68.000 komada ubojnih sredstava i oružja“

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je danas da je do sada predato 68.000 komada ubojnih sredstava i oružja i da akcija predaje oružja teče veoma dobro.

„Akcija teče fantastično, zahvaljujem se građanima Srbije što su razumeli državno rukovodstvo i želju svih nas da bezbednost građana bude na mnogo višem nivou, da svaki taj metak koji bude vraćen je potencijalno sačuvan život“, rekao je Gašić za Tanjug prilikom oblaska novih i rekonstruisanih objekata MUP-a u Beogradu.

MINISTAR GAŠIĆ PORUČIO: „Nećemo stati dok od svakog građanina ne čujemo da se oseća bezbedno“

On je istakao da će se videti da li će akcija biti produžena.

„U dogovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednicom Vlade Anom Brnabić videćemo da li ćemo da produžimo akciju, jer je kontinuitet predaje neprestan i jednak“, dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter