Izvor: BSC happy portal
05.06.2023 u 12:48
0

Kfor uklanja bodljikavu žicu kao znak deeskalacije situacije u Zvečanu (FOTO)

Srbi istrajavaju na zahtevima da albanski predsednici opština ne ulaze u službene objekte, da ih napuste i specijalci policije i da budu oslobođeni uhapšeni Radoš Petrović i Dušan Obrenović.

Kfor uklanja bodljikavu žicu kao znak deeskalacije situacije u Zvečanu.

SRPSKE ZASTAVE NA OGRADI SA BODLJIKAVOM ŽICOM: Radnici opštine Zvečan i ovog jutra ispred zgrade, Kfor preuzeo kontrolu (FOTO/VIDEO)

To potvrdjuje cinjenicu na koju se od pocetka ukazuje, da Srbi i Kfor nemaju problem na terenu vec da su problem Kurtijevi specijalci.

Srbi se i danas okupljaju u blizini zgrada lokalnih samouprava na severu Kosova i Metohije u kojima im je onemogućen rad otkad su specijalci kosovske policije zauzeli te objekte. Kfor se i dalje nalazi u neposrednoj blizini opštinske zgrade i na svim prilazima Zvečanu.

Potpisima kod bodljikave žice ispred vojnika Kfora zaposleni u Opštini Zvečan su i ovog jutra na početku nove radne sedmice potvrdili da su došli na vreme na posao iako im je već drugu sedmicu onemogućeno da dođu do svojih kancelarija u opštinama koje su zauzeli specijalci kosovsle policije.

Noć je protekla mirno u Zvečanu a veći broj građana počeo je da pristiže na proteste nešto pre sedam časova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter