Izvor:
27.02.2017 u 05:28
0

Ministar poljoprivrede dao svoj sud: VUČIĆ POBEĐUJE U PRVOM KRUGU!

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović izjavio je da će Srpska napredna stranka, na predsedničkim izborima sa Aleksandrom Vučićem kao kandidatom, pobediti u prvom krugu.

– Sigurni smo da će Vučić svoje protivnike ostaviti daleko iza sebe – rekao je Nedimović za sutrašnji "Blic" i dodao da je predsedništvo stranke odlučilo da Vučić bude kandidat jer samo on može da pobedi u prvom krugu.

Upitan da prokomentariše da li je malo čudan postupak da se zbog pobede u prvom krugu najveći adut povlači sa funkcije gde je sva vlast, na protokolarnu, Nedimović je kazao da je – sasvim izvesno da se najbolji od nas kandiduje -.

– To što sad neko želi tu funkciju da devalvira je neprimereno, jer ako je nevažna zašto svi trče tu trku – upitao je on.

Govoreći o mogućnosti da on "sedne u premijersku fotelju", aktuelni ministar poljoprivrede je rekao da njega u ovom trenutku interesuje samo Ministarstvo poljoprivrede i procesi koje je započeo.

– Te druge priče me ne dotiču u ovom trenutku, niti sam u bilo kojoj formi zainteresovan za to mesto. Ima dovoljno kandidata za premijera koji su bolji i iskusniji od mene. Ja sam mali miš u celoj priči – rekao je Nedimović.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter