Izvor: HappyBSC
20.12.2022 u 07:43
0

MINISTAR VESIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Srbija nastavlja da investira i ulaže u kapitalne objekte, novac za investicije dobijamo preko međudržavnih sporazuma – Evropske unije!“

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na televiziji Hepi bio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Goran Vesić koji je tokom ovog medijskog istupanja govorio o nastavku infrastrukturnih radova, inovacijama, ali i planovima koje Vlada ima za narednih nekoliko godina.

VESIĆ SUTRA SA DELEGACIJOM NOVOG PAZARA: Razgovor o poboljšanju bezbednosti u saobraćaju

– Kada je zima, radi se manje na otvorenom, ali nije stalo. Na pravi način se trudimo da dostignemo sve one projekte koji su za nas važni, i koji treba da pokažu da će Srbija i u doba krize nastaviti da investira. Mogli smo da primetimo da su sve zemlje stale sa investicijama u doba krize, ali mi to nećemo uraditi. Srbija nastavlja da investira i nastavlja da ulaže u kapitalne objekte. 3, 6 milijardi evra će Srbija uložiti u puteve, u železnicu, u fabrike, u drugu vrstu javnih investicija – rekao je, pa nastavio: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mi ćemo sledeće godine uložiti više nego naši prethodnici za četiri godine, radi se i gradi punom parom. Tako rade odgovorne države, naša zemlja se ekonomski razvija. Gradimo 222 km auto-puteva, radi se obilaznica oko Bubanj potoka, nakon 30 godina će se završiti, prvog juna ćemo završiti čuvenu obilaznicu. Neće morati da se ide preko Gazele. Opasne materije više neće morati da ulaze u Beograd. Radimo i Moravski koridor. Od Pojata do Preljine će se u prvom delu 2025. godine ići za 45-50 minuta, pola miliona ljudi će biti povezano auto-putevima. Do kraja godine će biti završen deo od Sremske Rače do Kuzmina. U ovom trenutku radimo Novi Beograd – Surčin, Niš – Merdare, deonica Niš-Pločnik, kao i Ruma- Šabac. Radimo punom parom i na brzim saobraćajnicama. Putevi Srbije su raspisali danas tender za projektovanje brzog puta Kraljevo – Novi Pazar sa odvojkom prema Kosovskoj Mitrovici. Ove godine ćemo početi da radimo i Kragujevac – Mrčajevci. Novac za investicije dobijamo preko međudržavnih sporazuma, preko Evropske unije, Niš – Merdare finansira takođe Evropska unija, oni daju trideset odsto nepovratnih sredstava – objasnio je koncizno ministar Vesić tokom gostovanja na Hepi televiziji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter