Izvor:
15.11.2018 u 19:56
0

MINISTARKA RAZGOVARALA SA AMBASADOROM ITALIJE: Srbija jasno opredeljena da sprovodi reforme naročito u oblasti pravosuđa, borbe protiv kriminala i korupcije, manjinskih prava i medijskih sloboda!

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je s ambasadorom Italije Karlom Lo Kašom o bilateralnim odnosima, evropskim integracijama Srbije, reformama i odnosima u regionu.

Joksimović je rekla da je Srbija jasno opredeljena da sprovodi reforme naročito u oblasti pravosuđa, borbe protiv kriminala i korupcije, manjinskih prava i medijskih sloboda, saopštila je Vlada Srbije.

Ona je izrazila nadu da će članice Evropske unije prepoznati napredak u ovim oblastima i dati podršku za otvaranje novih poglavlja do kraja decembra.

Joksimović je navela da Srbija želi održivo rešenje za Kosovo, ali da Priština jednostranim potezima podriva dijalog što je suprotno naporima da se sačuva i promoviše stabilnost.

Lo Kašo je rekao da će Italija nastaviti da podržava evropske integracije Srbije i da uspeh i rezultati reformi potvrđuju njenu evropsku perspektivu, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/European_WB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter