Izvor:
10.11.2018 u 13:29
0

MINISTRI RAZGOVARALI O UNAPREĐIVANJU ODNOSA: Đorđević i Drljača ocenili da je saradnja Srbije i BiH na zadovoljavajućem nivou!

Srpski ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević ocenio je da je saradnja Srbije i Bosne i Hercegovine na zadovoljavajućem nivou, ali da postoji prostor za njeno dalje unapređenje u različitim oblastima.

Kako je navedeno u saopštenju iz njegovog ministarstva, Đorđević je u razgovoru s ministrom za rad i socijalnu politiku Bosne i Hercegovine Veskom Drljačom posebno istakao da je Prva regionalna ministarska konferencija "Inicijativa za socijalnu dimenziju" za zemlje Zapadnog Balkana, koja je održana u utorak, imala veliki značaj za jačanje bilateralne saradnje.

– Naše dve zemlje suočavaju se s mnogim zajedničkim problemima, a razmena iskustava u njihovom rešavanju ima veliki značaj – dodao je Đorđević.

Ministar Drljača se saglasio se ministrom Đorđevićem o značaju Konferencije i mogućnosti da zemlje Zapadnog Balkana pristupe delu sredstava iz Evropskog socijalnog fonda i naglasio da je Srbija pravi primer pokretača saradnje u ovoj oblasti na regionalnom nivou i da se nada da će ostale zemlje regiona nastaviti sa organizacijom konferencija u oblasti socijalne dimenzije evropskih integracija na istom nivou, kaže se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter