Izvor:
05.03.2017 u 16:52
0

Nebojša Stefanović: „SRBIJA JE ZEMLJA U KOJOJ ODLUČUJU GRAĐANI, NE AMBASADE!“

Funkcioner Srspke napredne stranke i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Srbija stabilna i suverena zemlja u kojoj ljudi žive normalno i u kojoj odlučuju građani, a ne "strane ambasade, ni razni kvazikandidati", kako je rekao, "miševi".

"Mi hoćemo da budemo suverena zemlja, neće niko komandovati Srbijom, naš plan je da narod koji živi u ovoj zemlji ima ekonomski prosperitet, sigurnost i stabilnost", rekao je Stefanović za televiziju Pink.

Istakao je da neće biti dozvoljeno da u Srbiji dođe do nestabilnosti, navodeći da zemlja na dobra način komunicira s veliki silama pokazujući da je suverena država.

Govoreći o opozicionim predsedničkim kandidatima, Stefanović je kazao da "dosovski kandidati" samo prete i da traže "Vučićevu glavu".

"Treba da znaju da se (premijer i predsednički kandidat SNS-a Aleksandar) Vučić takvih ne plaši, imaćemo prilike da ih politički pobeđuju", rekao je Stefanović.

Izvor:Alo.rs
Foto:Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter