Izvor: BSC Happy
31.05.2023 u 08:50
0

NEMA PREDAJE: SRBI NA KiM DANAS U NAJMASOVNIJEM MIRNOM PROTESTU FOTO, VIDEO

Za danas je najavljen najmasovniji protest Srba sa Kosova i Metohije.

Od rane zore Srbi se ponovo okupljaju kako bi sprečili okupaciju svojih opština, svoje zemlje i gradova u kojima žive, a u kojima čine većinsko stanovništvo. Za danas je najavljeno najmasovnije okupljanje do sada.


Prethodni dani na KiM su protekli u tenzijama i udarima na srpski narod.

Happy TV

 

KFOR, čija je uloga održavanja mira i stabilnosti u našoj južnoj Pokrajini, očigledno je proširio svoja ovlašćenja i grubom silom odlučiio da razbije proteste Srba koji su hteli da spreče okupaciju svojih zgrada opština i svojih institucija.

KFOR UDARIO NA SRBE: JEDNOJ OSOBI SE BORE ZA ŽIVOT! Posle napada u Zvečanu hitno poslat na operaciju

„Karabinjeri“ kao najelitniji pripadnici KFOR-a upotrebljeni su u borbi protiv golorukog srpskog naroda, koji se odvažio na samoodbranu, što je protumačeno kao atak na mirovne snage.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter