Izvor: BSC HAPPY/REPUBLIKA
25.12.2023 u 16:29
2

NESTROVIĆ PORUČIO: Večeras donosimo konačnu odluku

Branimir Nestorović, nosilac liste "Mi, glas iz naroda" rekao je da će se danas održati sastanak njegovog pokreta, nakon kog će moći da saopšti konačnu odluku o glasanju u Beogradu.

Nestorović kaže da je potrebno što pre procesuirati one koji su sinoć bili organizatori svih nereda u Beogradu. Kako je još istakao, sastanak rukovodstva njegovog pokreta je večeras, nakon čega će biti poznata konačna odluka pokreta o izborima u Beogradu.

– Sastanak rukovodstva pokreta je večeras. Srbija protiv nasilja je pokušala nasilne proteste, je li to nije dobar naslov za novine? Ali neće biti dovoljno procesuirati huligane moraju se procesuirati i organizatori nereda. Izostala je podrška građana, tražiće međunarodno posredovanje – kazao je Nestorović.

NESTOROVIĆ KONAČNO PRELOMIO: „Doneli smo odluku…“

Podsetimo, Nestorović, koji je rekao da neće pružiti podršku nijednoj strani, pre nekoliko dana je izjavio da će njegov pokret pružiti podršku vlasti, ukoliko neko bude pokušao nasilne promene na ulici.

– Samo jednu malu ogradu imamo, jer se komplikuje situacija sa tzv. prozapadnom opozicijom, ako bi došlo do nasilne pomene na ulici mi bismo onda podržali vlast, jer onaj ko je na vlasti predstavlja državu – istakao je Nestorović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NESTROVIĆ PORUČIO: Večeras donosimo konačnu odluku”

  1. To da onaj ko je na vlasti predstavlja državu je u nekoj meri tačna a u nekoj ne. Nemože se procesuirati narod koji izražava protest proti onoga koji je na vlasti ako je taj kradjom glasova ili na bilo koji ne primeren način dobio tj. pokrao izbore.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter