Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
25.12.2023 u 16:53
0

„POZIVAMO SVE NA MIR I UZDRŽANOST“: Završen sastanak Biroa za koordinaciju službi bezbednosti

U zgradi Predsedništva danas oko 15 časova počeo je sastanak Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

U zgradi Predsedništva danas je održan sastanak Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, kojem su prisustvovali šef Biroa Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, ministar odbrane Miloš Vučević, ministarka pravde Maja Popović, republički javni tužilac Zagorka Dolovac i drugi.

„NISAM VAS SE NIMALO UPLAŠIO“: Predsednik Vučić poslao SNAŽNU PORUKU iz predsedništva (VIDEO)

Dačić je sa šefovima službi bezbednosti i tužiocima razgovarao o pokušaju demonstranata da nasilno uđu u Skupštinu grada Beograda.

Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna i svi elementi će nastaviti da rade na zaštiti ustavotvornog poretka – rekao je Dačić i dodao:

Nisu u pitanju politički protesti. Reč je o pokušaju nasilnog osvajanja Skupštine i nasilnog rušenja ustavnog poretka Srbije. I jedno i drugo je krivično delo i predstavlja rušenje ustavnog poretka. Pozivamo sve na mir i uzdržanost – poručio je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter