Izvor: HAPPY BSC
23.02.2023 u 10:32
0

„NIKAD MI U ŽIVOTU GOTOVINA NIŠTA NIJE SKUVAO!“ Šešelj na HAPPY TV demantovao generala Momčila Perišića da su hrvatski generali u Hagu kuvali za njega!

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ gostovao je predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj koji je tom prilikom demantovao izjavu generala Momčila Perišića koji je u emisiji „Ćirilica“ kazao da je Ante Gotovina lideru radikala skuvao 10 kilograma sarme dok su boravili u Hagu.

– Nikad mi u životu Gotovina ništa nije skuvao. To znaju svi Srbi koji su tamo bili. Ne sećam se da sam video Gotovinu da je i sebi nešto skuvao. On se bavio slikarstvom i nikada nije želeo da priča o ratu, kao i o političkim temama. Što se tiče Mladena Markača, nekoliko puta sam kupio meso i namirnice i zamolio ga da nešto spremi pa smo zajedno ručali. To se desilo nekoliko puta. Što se tiče hrane uvek sam bio u kombinaciji sa generalom Pavkovićem, Milanom Lukićem i jedno vreme sa Vlastimirom Đorđevićem, dok se nismo posvađali – rekao je Šešelj.

General Momčilo Perišić otkrio u „ĆIRILICI“ na TV HAPPY kako su hrvatski generali u Hagu kuvali za Vojislava Šešelja!

On je istakao da želi da ostane korektan prema zatvorskim sapatnicima i dodao da iako osuđuje njihovu politiku i ratnu ulogu, ne želi da bude nečovek i da laže.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter