Izvor: BSC HAPPY/KOSOVO ONLINE
26.01.2024 u 01:57
0

DO PETKA U 15 ČASOVA: Novi rok Srbima u Leposaviću da uklone šator (FOTO)

Prvobitan rok Srbima u Leposaviću, da juče do 15 sati uklone šator koji se nalazi prekoputa zgrade Opštine, pomeren je – za danas do 15 sati.

U dopisu u kom je navedena nova odluka stoji da će ukoliko Srbi to ne učine šator ukloniti Kosovska policija.

Za razliku od prvog dopisa, koji su ranije potpisali gradonačelnik Leposavića Ljuljzim Hetemi i direktor za urbanizam i prostorno planiranje Marko Jablanović, na drugom stoji samo Hetemijev potpis.

 

Leposavić, dopis gradonačelnika Srbima da uklone šator
Kosovo Online

Srbi nisu uklonili šator, kako im je ranije danas naložila opštinska uprava, ali ga policija nije uklonila, već je rok odložen.

SRAMNO: Srbi u Leposaviću dobili ultimatum da uklone šator prekoputa opštinske zgrade

Inače, u Leposaviću su pre dva dana na zgradi Centra za socijalni rad i na ulaznim vratima u zgradu Opštine postavljene table sa natpisom „Republika Kosovo“. Sa jarbola ispred opštinske zgrade skinute su zastave Srbije, Ujedinjenih nacija i opštine Leposavić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter