Izvor: Kosovo Online
23.01.2023 u 15:28
0

OGLASILA SE KURTIJEVA POLICIJA NAKON RANJAVANJA SRBINA: „Pucali smo u cilju neutralisanja opasnosti“

Policijska jedinica koja se nalazila na punktu u Bistrici, u opštini Leposavić, pokušala je danas da zaustavi automobil koji je udario u vozilo Kosovske policije, ugrozivši živote policijskih službenika, koji su pucali u cilju neutralisanja opasnosti, saopštila je Policija Kosova na Fejsbuku.

– Osumnjičeni su sa svojim vozilom napustili lice mesta, dok se uviđaj u vezi sa slučajem obavlja u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima, navodi se u saopštenju.

KOMUNIKATË PËR MEDIA Prishtinë, më 23 janar 2023Sot, më 23 janar në Bistricë të Leposaviqit, një njësi policore ka…

Posted by Kosovo Police on Monday, January 23, 2023

U vezi sa slučajem, Policija Kosova je obavestila Policijski inspektorat Kosova za dalje procedure.

Kako se navodi u saopštenju, u Bistrici je raspoređena policijska jedinica na punktu u cilju održavanja reda i javne bezbednosti, kao i sprečavanja kriminala i šverca.

OVO JE SRBIN KOGA SU UPUCALI KURTIJEVI TERORISTI Miljan pogođen u grudni koš! (FOTO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković prethodno je saopštio da su pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina i da je tom prilikom ranjen Miljan Delević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter