Izvor:
09.03.2017 u 22:45
0

Oradović pozvao lepši pol da glasaju za njega: ŽENE DOĐITE NA MENE!

Predsednik Srpskog pokreta Dveri i potencijalni kandidat za predsedničke izbore Boško Obradović porucico je danas iz Bogatića ženama u Srbiji da na ovim izborima imaju za koga da glasaju.

Obradović je, navodi se u saopštenju, u okviru kampanje, posetio porodično domaćinstvo u Bogatiću kod Šapca, jer je, kako je rekao, želeo da se susretne sa životom žena na selu, različitih starosnih dobi, porodičnog statusa i porekla.

"Ono što je zaista problem žena danas na selu, u gradu, bilo da su starije ili mlađe, svejedno, to nikad nije tema, o tome se ne govori u našim medijima, toga nema u političkim programima. To mora da se promeni. Žena je danas ponižena i nezaštićena. Po meni je, u stvari, najveći problem žene danas – usklađivanje majčinstva i poslovne karijere", rekao je Obradović.

Kako je rekao država mora da pomogne ženama, da ne dobiju otkaz kada ostanu u drugom stanju i da moraju da dobiju posao, ali i da se ostvare kao majke

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter