Izvor: Kosovo Online
09.01.2023 u 10:45
0

Orlić među prvima čestitao Mekartiju na izboru za novog šefa Kongresa

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić bio je među prvima koji je čestitao Kevinu Mekartiju na izboru za novog šefa američkog Kongresa.

Orlić je Mekartiju poželeo uspeh u radu uz želju „za što širu i sadržajniju saradnju, kao i za što skorije otpočinjanje strateškog dijaloga sa SAD“.

Predsednik Skupštine Srbije izrazio je i nadu da će uskoro imati prilike da se i susretne sa Mekartijem kako bi razmotrili mogućnost za unapređenje parlamentarne, ali i sveobuhvatne saradnje Srbije i SAD.

Kevin Mekarti je izabran za predsednika Predstavničkog doma Sjedinjenih Američkih Država posle žestokih rasprava među republikancima, a iako njegova partija ima većinu, glasalo se 15 puta pre nego što je konačno izabran.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter