Izvor: Tanjug
09.01.2023 u 10:37
0

PREMIJERKA BRNABIĆ U UAE: Sastanak sa ministrom za veštačku inteligenciju

Premijerka Srbije Ana Brnabić nastavila je danas posetu Dubaiju sastankom sa ministrom za veštačku inteligenciju Ujedinjenih arapskih emirata Omarom al Olamom.

Ona boravi u dvodnevnoj poseti toj bliskoistočnoj državi, a planirano je da se tokom dana sastane i sa ministrom za razvoj i budućnost kao i sa šefom državnih službi.

Tokom jučerašnjeg dana, premijerka je imala priliku da razgovara i sa predsednikom Interpola general majorom Ahmedom Naser Al Raisijem kao i sa ministrom za kabinetske poslove u Vladi UAE, Al Gargavijem.

ANA BRNABIĆ SA AHMEDOM NASEROM: Razgovor o unapređenju saradnje između Srbije i Interpola! (FOTO)

Svrha sastanaka, kako je navela, jeste sagledavanje dokle se stiglo sa primenom postojećih sporazuma između Ujedinjenih arapskih emirata i Srbije i šta bi mogli da budu sledeći koraci u razvoju odnosa dve zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter