Izvor: Alo.rs
25.12.2023 u 13:38
0

PESKOV UPOZORAVA SRBIJU: „Iz inostranstva planiraju velike nerede u Beogradu“

Posmatrači na izborima u Srbiji nisu zabeležili kršenja koji bi mogli da dovedu u sumnju legitimitet izbora, a trenutno se odvijaju procesi i pokušaji iz inostranstva kako bi se izazvali neredi u Beogradu, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Postoji unutrašnje zakonodavstvo, postoje izborni organi, posmatrači, koji nisu zabeležili kršenja koja mogu da stave pod znak pitanja legitimitet održanih izbora. Pored toga, u toku su procesi i pokušaji trećih lica, između ostalog i iz inostranstva da izazovu slične nerede u Beogradu – rekao je Peskov novinarima.

„NISAM VAS SE NIMALO UPLAŠIO“: Predsednik Vučić poslao SNAŽNU PORUKU iz predsedništva (VIDEO)

– Srbija ima legalno, legitimno rukovodstvo, koje je, po našem uverenju, sposobno da preduzme sve neophodne mere. Nikada se nismo mešali i nećemo se mešati u ničije unutrašnje stvari, posebno savezničke i partnerske Srbije. Objedinjuje nas zajedničko istorijsko i kulturno nasleđe, veoma pažljivo se odnosimo prema našim odnosima i veoma ih cenimo – dodao je portparol Kremlja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter