Izvor:
26.11.2019 u 02:26
0

PET KORAKA ZA BOLJI ŽIVOT Ovo je Aleksandar Vučić ekskluzivno u „Ćirilici“ otkrio o povećanju standarda građana! (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić, gostujući sinoć u emisiji „Ćirilica“ na TV Happy, izneo je trasu Srbije u budućnost, ekonomskoj situaciji, stanju u regionu, kao i o „Krušiku“, doktoratu Siniše Malog.

Happy TV izdvaja pet koraka koja je sinoć ekskluzivno saopštio predsednik Srbije koje će država učiniti za veći standard i bolji život svih građana Srbije.

Voditelju Milomiru Mariću ekskluzivno je otkrio šta se može očekivati u budućnosti…

1. PROSEČNA PLATA

Radnici u Srbiji će imaće za 37 veće odsto plate u odnosu na one pre smanjenja uoči ekonomskih reformi. Od januara, prosečna plata trebalo bi da bude oko 510 evra, jer tada kreće povećanje minimalca.

2. BRAČNI PAROVI

U prvoj fazi, za 30.000 bračnih parova, planirano je da se ponude apartmani na nekim dobrim lokacijama – u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Kruševcu… Svi oni će od države dobiti kvadratni metar po ceni od 400 evra. država će pomoći sa delom tog kredita, a mladi bračni parovi će plaćati ostatak.

PREDSEDNIK SRBIJE O POMOĆI ZA BRAČNE PAROVE: Pomoć za apartmane i stambene kredite!

3. PRVO DETE

Država će za rođenje prvog deteta isplaćivati pomoć od 2.500 do 3.000 evra.

4. NAJISPLATIVIJA ZANIMANJA

Zavarivači će za tri godine imati 2.000 evra platu i to će biti najisplativije zanimanje u Srbiji.

5. FABRIKE

Zaječar će posle dugog niza godina dobiti novu fabriku koja će uposliti dobar deo istočne Srbije.

VUČIĆ O EKONOMSKOM STANJU: Bićemo na 1. mestu u Evropi nakon poslednjeg kvartala po rastu BDP-a, prvi po investicijama u regionu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter