Izvor: HAPPY BSC
06.01.2023 u 16:56
0

PETKOVIĆ SE OGLASIO NAKON PUCNJAVE NA SRPSKE DEČAKE KOD ŠTRPCA: „Neko je želeo da nam priredi krvav Božić“

Kancelarija za Kosovo i Metohiju je zatražila hitnu i odlučnu reakciju međunarodne zajednice.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković oglasio se na svom Tviter nalogu i nazvao oružani napad na dvojicu srpskih dečaka, koji se dogodio u Gotovuši kod Štrpca, „pokušajem ubistva“ i ocenio da je neko Srbima želeo da priredi „krvav Božić“.

DVOJICA SRPSKIH DEČAKA RANJENA KOD ŠTRPCA: Na njih pucao Albanac dok su išli pored puta i nosili Badnjak

– Pokušaj ubistva dvojice srpskih dečaka u Gotovuši kod Štrpca. Na decu pucao Albanac, po kazivanju meštana, iz vozila u pokretu. Miloš i Stefan imaju prostrelne rane. Pucano je na njih dok su nosili badnjake. Neko je želeo da nam priredi krvav Božić – napisao je Petković na Tviteru.

Dvojica srpskih dečaka ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac, saopštila je Kancelarija za KiM.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Deca su u trenutku napada išla pored puta i nosila Badnjak kada je napadač na njih otvorio rafalnu paljbu.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju je zatražila hitnu i odlučnu reakciju međunarodne zajednice i poručila da će porodicama i povređenima pružiti svu neophodnu pomoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter