Izvor: HAPPY BSC
18.01.2023 u 12:44
0

POHVALE ZA SRBIJU: Parlamentarna skupština Saveta Evrope u nacrtu rezolucije za Srbiju pozdravila napredak u više oblasti

U Nacrtu rezolucije za Srbiju, PSSE je pozdravila usvajanje ustavnih amandmana u januaru 2022. godine putem referenduma.

U Nacrtu rezolucije za Srbiju, Parlamentarna skupština Saveta Evrope (PSSE) pozdravila usvajanje ustavnih amandmana u januaru 2022. godine putem referenduma, kao i pripremu drugih podzakonskih akata, u saradnji sa Venecijanskom komisijom i njihovu implementaciju. PSSE je takođe pozdravila usvajanje izmena i dopuna izbornog zakonodavstva, kao i izbor novog saziva Narodne skupštine u aprilu 2022., za koji je istaknuto da predstavlja saziv većeg političkog pluralizma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U vezi sa borbom protiv korupcije, PSSE pozdravlja napredak o kojem je GRECO izvestio, posebno navodeći usvajanje Kodeksa ponašanja koji se odnosi na poslanike. PSSE ohrabruje naše vlasti da usvoje Strategiju za borbu protiv korupcije. U Nacrtu rezolucije za Srbiju, Parlamentarna skupština Saveta Evrope (PSSE) pozdravila usvajanje ustavnih amandmana u januaru 2022. godine putem referenduma, kao i pripremu drugih podzakonskih akata, u saradnji sa Venecijanskom komisijom i njihovu implementaciju. PSSE je takođe pozdravila usvajanje izmena i dopuna izbornog zakonodavstva, kao i izbor novog saziva Narodne skupštine u aprilu 2022., za koji je istaknuto da predstavlja saziv većeg političkog pluralizma.

U vezi sa borbom protiv korupcije, PSSE pozdravlja napredak o kojem je GRECO izvestio, posebno navodeći usvajanje Kodeksa ponašanja koji se odnosi na poslanike. PSSE ohrabruje naše vlasti da usvoje Strategiju za borbu protiv korupcije.

PROPAO KURTIJEV PLAN: Može samo da sanja o stolici u Savetu Evrope
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter