Izvor: Kosovo Online
22.11.2023 u 13:29
1

PONOVO NEŠTO MULJAJU: PRIŠTINA odložila POPIS STANOVNIŠTVA!

Popis stanovništva na Kosovu i Metohiji, koji je trebalo da bude sproveden ovoga meseca, ponovo je odložen i zakazan je za period od 5. aprila do 17. maja iduće godine, saopštio je danas premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti na sednici vlade u Prištini.

Popis je prvobitno bio planiran za septembar, a potom je odložen za novembar ove godine, podseća Reporteri.

Poslednji popis stanovništva na Kosovu i Metohiji obavljen je 2011. godine, na osnovu čega je procenjeno da je ukupan broj stanovnika oko 1,8 miliona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PONOVO NEŠTO MULJAJU: PRIŠTINA odložila POPIS STANOVNIŠTVA!”

  1. Boje se Siptari stvarnog broja Siptara na Kisovu i Metohiji. Zimsko je vreme i mnogi Siptari iseljeni u Evropu 50% iz Albanije i isto toliko sa Kosova i Metohije ako ne mogu doći pokazalo bi se da na Kosovu i Metohiji ne zivi vise od 500.000,00 Siptara ili nanje. Oni imaju veliku smrtnist medju starima. Oni izbacuju Srbe iz groblja. Mora da na Kosovu ima masa groblja sa starim Siptarima. To bi trebao neko da ode i posnimi ta groblja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter