Izvor:
25.04.2018 u 01:09
0

PREDSEDNIK SRBIJE VUČIĆ: Poseta Tuska velika čast za Srbiju i dobra vest za našu zemlju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je poseta predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska velika čast za Srbiju i dobra vest za našu zemlju.

"Sutra imamo važne sastanke za predsednikom Evropskog saveta… Tusk je ozbiljan čovek, koji odlično razume stvari u Evropi i na Balkanu", rekao je Vučiću Bukureštu.

Naveo je da razgovori neće biti laki po svim pitanjima, ali i dodao da veoma poštujemo Tuska i da se on lično raduje njegovom dolasku.

"To je velika čast za Srbiju, posle (šefice evropske diplomatije Federike) Mogerini dolazi predsednik Evropskog saveta, to je dobra vest za našu zemlju", rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter