Izvor: HAPPY BSC
13.02.2023 u 14:17
0

PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČILA KURTIJU: „Može li se zamisliti u kojoj meri laže o stvarima koje je teže proveriti, a koje su manje očigledne?“

Premijerka Srbije Ana Brnabić napisala je na svom Tviteru da je ovo samo jedan primer razmera i laži Aljbina Kurtija.

– Može li se zamisliti u kojoj meri laže o stvarima koje je teže proveriti, a koje su manje očigledne (i koje su manje poznate) od ovoga? Brutalno – napisala je Brnabićeva.

Ona je podelila objavu direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića, koji je istakao da Aljbin Kurti treba da nađe drugačiji izgovor za to što mu je kasa prazna i da prestane da laže i kriminalizuje Srbe.

– Laž i samo laž od strane Aljbina Kurtija. Dve decenije Beograd je finansijski podržavao potrošnju elektirčne energije na severu KiM i primera radi od novembra 2009. do decembra 2020. godine za te namene smo izdvojili 171 milion evra. Zato neka Kurti nađe drugačiji izgovor za to što mu je kasa prazna i neka prestane da laže i kriminalizuje Srbe, poručio je Petković na Tviteru.

Kurti je juče na Tviteru izneo tvrdnju da su, kako je naveo, „paralelne strukture koje kontroliše Srbija“ na severu koštale građane i poreske obveznike na KiM 320 miliona evra zbog navodno neplaćenih računa za struju i 17 miliona evra za vodonabdevanje od 1999. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter