Izvor: BSC Happy
29.06.2023 u 20:15
0

PREMIJERKA PORUČILA: „Naivno sam poverovala Miroslavu Aleksiću da se Zlatibor Lončar poznaje sa Vladimirom Kecmanovićem, izvinjavam se građanima“

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u skupštini da je naivno poverovala predstavniku opozicije Miroslavu Aleksiću, da se bivši ministar zdravlja Zlatibor Lončar poznaje sa ocem maloletnika koji je počinio masakr na Vračaru u maju.

– Moram da se izvinim svim građanima Srbije, a pre svega mom prijatelju Zlatiboru Lončaru. Ranije danas sam, priznajem, ispala naivna i zamislite poverovala opozicionom poslaniku da se Zlatibor Lončar poznaje sa Vladimirom Kecmanovićem, zato što su obojica lekari. Moja greška, priznajem, a to sam tek naknadno uvidela kada sam dobila poruku od Zlatibora Lončara, čoveka koga izuzetno cenim, da nikada u životu nije čak ni video gospodina Kecmanovića, rekla je premijerka.

BRNABIĆEVA U SKUPŠTINI: „Opozicija ne govori ni reč o tragedijama i konkretnim merama“

Ona je podvukla da je ovo odličan primer šta sve mogu napraviti poluinformacije i optužbe koje lideri opozicije iznose na račun predstavnika vlasti.

– Ovo je odlična ilustracija čemu vode vaše optužbe i laži i koliko su one monstruozne. Ponavljam, gospodin Lončar i gospodin Kecmanović se nikad u životu nisu ni upoznali. Izvinjavam se svima, izvukla sam pouku više nikada neću poverovati ništa predstavnicima opozicije, naučila sam lekciju, zaključila je Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter