Izvor: Kosovo Online
03.01.2023 u 15:02
0

PRIVEDEN PROFESOR IZ SEVERNE MITROVICE NA JARINJU: Kosovska policija ga saslušala, ali je ubrzo pušten

Advokat privedenog profesora kaže da je on pogrešno povezan sa navodnim napadom na albankse novinare

Kosovska policija na Jarinju privela je jutros profesora fizičkog vaspitanja iz Severne Mitrovice, ali ga je ubrzo i pustila, potvrdio je za medije advokat Nebojša Vlajić.

POKLONI ZA PRVE BEBE ROĐENE U OVOJ GODINI U SEVERNOJ MITROVICI „To je znak pažnje i dodatno ohrabrenje roditeljima“ (VIDEO)

Vlajić je potvrdio da je policija saslušala profesora I. M. u „vezi navodnog napada na albanske novinare na severu Kosova“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Povezan je pogrešno sa navodnim napadom na albanske novinare u Severnoj Mitrovici. Vrlo brzo je uspeo da im objasni da sa tim nema ništa, ispitan je i pušten je. On nikakve veze sa tim nema i oni koji vode postupak su to shvatili i pustili su ga – rekao je kratko Vlajić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter