Izvor: Kosovo-online
17.12.2023 u 13:22
0

RADUJE ME ŠTO SMO DANAS POKAZALI JEDINSTVO: Predsednik Srpske liste Zlatan Elek glasao u Raški

Predsednik Srpske liste Dr. Zlatan Elek glasao je danas u Raški. On je zadovoljan činjenicom da su Srbi sa Kosova u velikom broju odlučili da izađu na izbore.

– Očekujem da današnji dan protekne u mirnoj i demoktaskoj atmosferi. Takođe očekujem da veliki broj građana iskoristi svoje glasačko pravo. Raduje me što vidim veliki broj Srba sa Kosova i Metohije u ranim jutranjim satima koji su krenuli da glasaju i pored svih mogućih opstrukcija od vlasti u Prištini. Raduje me što smo danas pokazali jedinstvo izlaskom na ove izbore – rekao je on.

U ovoj opštini svoje glasačko pravo mogu da iskoriste građani sa teritorije Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga, iz opština Leposavić, Zvečan, Kosovska Mitrovica, Vučitrn i Srbica.

Uprkos velikim gužvama, na samim biračkim mestima glasanje se odvija nesmetano i brzo, rekli su za Kosovo onlajn birači iz Severne Mitrovice na biralištu u Raški.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter