Izvor: Tanjug
23.01.2023 u 18:40
0

ROSU PUCALA U LEĐA! Oglasio se Petković: „Zašto Svečlja ne pusti snimak da svi vide šta se zaista dogodilo?“ (FOTO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković izjavio je danas da je ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja izneo još jednu dezinformaciju o specijalnoj kosovskoj policiji ROSU čiji su pripadnici pucali kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina, od kojih je jedan ranjen.

-Na mestu gde je ROSU pucao u Miljana (Delevića) postoje nadzorne kamere. Zašto Svečlja ne pusti snimak da svi vide Šta se zaista dogodilo?- poručio je Petković na Tviteru.

On je kazao da je Delević dobio metak u leđa i da je auto u kojem je bio izrešetan u zadnjem delu.

OGLASILA SE KURTIJEVA POLICIJA NAKON RANJAVANJA SRBINA: „Pucali smo u cilju neutralisanja opasnosti“

-To jasno pokazuje da su Srbi bežali od metaka, a ne napadali! Prestanite da lažirate činjenice, neće vam proći!- istakao je Petković.

Svečlja je prethodno na Tviteru napisao da je duboko zabrinut zbog incidenta u Leposaviću.

-Dve osobe su vozilom pokušale su da izbegnu policijski punkt. Namerno su udarile u automobil Kosovske policije i dovele živote policajaca u opasnost. Službenici KP su bili primorani da pucaju u pravcu vozila kako bi neutralisali situaciju- napisao je Svečlja.

POTRESNE REČI SUPRUGE RANJENOG SRBINA: „Pucaju na nas kao da nismo narod“ (FOTO/VIDEO)

On je dodao da je istraga o incidentu u toku i da je tzv. policijski inspektorat Kosova aktivno uključen u nju.

-Želim da budem jasan – bilo kakav oblik nasilja nad našom policijom neće biti tolerisan. Zaštita građana i organa za sprovođenje zakona je naš glavni prioritet- naveo je Svečlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter